Dispositivos e acessórios
Trio van rijst, vis en groenten
Preparação 5min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
verse peterselie gewassen en gedroogd1 bos
-
teentje knoflook (opcional)½
-
extra vergine olijfolie + naar believen60 g
-
zout + naar believen1 ½ tl
-
1 tomaat, gepeld en in stukjes (ong. 70-80 g)cherry tomaten in stukjes (ong. 70-80 g)5
-
rijst (kooktijd 13 tot 15 min.)320 g
-
water700 g
-
groene erwten, bevroren150 g
-
2 witvisfilets, ong. 400 gzalmforelfilets ong. 400 g2
-
gepelde garnalen150 g
-
citroen (opcional) in schijfjes1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
34 g
Energia
2406 kJ /
575 kcal
Gordura
19.9 g
Hidratos de carbono
69.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Russische salade
Nenhuma avaliação
Rabarber, gember en citroen risotto
Nenhuma avaliação
Citroenslush
10min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Japanse kip curry
55min
Varkenshaasje in papillot
1h
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Spaghetti met tonijn
40min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Kip met rode paprika
1h 5min
Rijst met groentemix
55min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min