![Butternut Squash Coconut Curry Butternut Squash Coconut Curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/28c442f9-8f86-4744-a754-62e905561505/Derivates/d1d67b81-1de6-48db-b6c4-628243d37858.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 8 oz yellow onion, quartered
- 1 garlic clove
- ½ oz oil
- 2 oz green curry paste
- ⅛ tsp ground cardamom
- ⅛ tsp mustard seeds
- 1 oz fresh lemongrass, in thirds
- 1 heaping tsp vegetable stock paste
- 6 oz water
- 1 can coconut milk (approx. 14 oz)
-
14
oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)
ou 14 oz kabocha squash, peeled and cubed (1 in.) - ½ tsp salt
- 5 oz zucchini, cubed (1 in.)
- 8 oz cauliflower florets
- 3 oz red bell pepper, cubed (1 in.)
- 1 can garbanzo beans (approx. 16 oz), drained
- mint leaves, sliced, to garnish
- 1 lime, quartered, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1938.7 kJ / 463.4 kcal
- Proteína
- 12.5 g
- Hidratos de carbono
- 48.9 g
- Gordura
- 21.9 g
- Gordura saturada
- 15.4 g
- Fibra
- 11 g
- Sódio
- 717.4 mg
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