Butternut Squash Coconut Curry

Butternut Squash Coconut Curry

4.3 44 avaliações
Preparação 20min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • yellow onion quartered
    8 oz
  • garlic clove
    1
  • oil
    ½ oz
  • green curry paste
    2 oz
  • ground cardamom
    ⅛ tsp
  • mustard seeds
    ⅛ tsp
  • fresh lemongrass in thirds
    1 oz
  • vegetable stock paste
    1 heaping tsp
  • water
    6 oz
  • coconut milk (approx. 14 oz)
    1 can
  • butternut squash peeled and cubed (1 in.)
    14 oz
    14 oz kabocha squash, peeled and cubed (1 in.)
  • salt
    ½ tsp
  • zucchini cubed (1 in.)
    5 oz
  • cauliflower florets
    8 oz
  • red bell pepper cubed (1 in.)
    3 oz
  • garbanzo beans (approx. 16 oz), drained
    1 can
  • mint leaves sliced, to garnish
  • lime quartered, to taste
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 463.4 kcal / 1938.7 kJ
Proteína 12.5 g
Gordura 21.9 g
Hidratos de carbono 48.9 g
Fibra 11 g
Gordura saturada 15.4 g
Sódio 717.4 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...