
Dispositivos e acessórios
Butternut Squash Coconut Curry
Preparação 20min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onion quartered8 oz
-
garlic clove1
-
oil½ oz
-
green curry paste2 oz
-
ground cardamom⅛ tsp
-
mustard seeds⅛ tsp
-
fresh lemongrass in thirds1 oz
-
vegetable stock paste1 heaping tsp
-
water6 oz
-
coconut milk (approx. 14 oz)1 can
-
butternut squash peeled and cubed (1 in.)14 oz
-
salt½ tsp
-
zucchini cubed (1 in.)5 oz
-
cauliflower florets8 oz
-
red bell pepper cubed (1 in.)3 oz
-
garbanzo beans (approx. 16 oz), drained1 can
-
mint leaves sliced, to garnish
-
lime quartered, to taste1
Nutrição por 1 portion
Energia
463.4 kcal /
1938.7 kJ
Proteína
12.5 g
Gordura
21.9 g
Hidratos de carbono
48.9 g
Fibra
11 g
Gordura saturada
15.4 g
Sódio
717.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos

Veggie Table
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos