Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 8 oz yellow onion, quartered
- 1 garlic clove
- ½ oz oil
- 2 oz green curry paste
- ⅛ tsp ground cardamom
- ⅛ tsp mustard seeds
- 1 oz fresh lemongrass, in thirds
- 1 heaping tsp vegetable stock paste
- 6 oz water
- 1 can coconut milk (approx. 14 oz)
-
14
oz butternut squash, peeled and cubed (1 in.)
ou 14 oz kabocha squash, peeled and cubed (1 in.) - ½ tsp salt
- 5 oz zucchini, cubed (1 in.)
- 8 oz cauliflower florets
- 3 oz red bell pepper, cubed (1 in.)
- 1 can garbanzo beans (approx. 16 oz), drained
- mint leaves, sliced, to garnish
- 1 lime, quartered, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1938.7 kJ / 463.4 kcal
- Proteína
- 12.5 g
- Hidratos de carbono
- 48.9 g
- Gordura
- 21.9 g
- Gordura saturada
- 15.4 g
- Fibra
- 11 g
- Sódio
- 717.4 mg
Receitas alternativas
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Pumpkin Curry
45 min
Vegetarian Chili
50 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10 min
Vegetarian Lasagna
2h 30 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Vegetable Stew
1h 15 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min