Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
TM6

Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto

4.4 (5 avaliações )

Ingredientes

  • 1 oz oil, high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
  • 16 - 17 ½ oz parsnips, sliced (½ in.)
  • 2 garlic cloves
  • 3 oz yellow onions, cut into pieces
  • ½ oz unsalted butter
  • 19 oz chicken stock
  • 3 ½ oz canned cannellini beans, rinsed, drained
  • ½ - 1 oz pure maple syrup, plus extra to garnish (optional)
  • 3 ½ oz half and half, plus extra to garnish, to taste
  • mixed fresh herbs, to garnish
  • 4 slices prosciutto, oven dried, in pieces (see Tip) (opcional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
1352.1 kJ / 323.2 kcal
Proteína
7 g
Hidratos de carbono
38.9 g
Gordura
16.5 g
Gordura saturada
6.3 g
Fibra
7.4 g
Sódio
282.5 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas