Dispositivos e acessórios
Mushroom Meat Sauce
Preparação 5min
Total 50min
5 jars
Ingredientes
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften100 g
-
garlic cloves10
-
shallots150 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
pork belly, skinless cut into thin slices (0.5 cm)1000 g
-
fermented soybean paste80 g
-
fish sauce20 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce20 g
-
brown sugar30 g
-
mushroom seasoning powder20 g
-
cooking oil30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
2018 mg
Proteína
41 g
Energia
1477 kJ /
353 kcal
Gordura
50 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sweet and sour pork ribs
40min
Lemon Chicken
25min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Salted Fish Pork Belly
30min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Dried Shrimp Sambal
55min
Rice Wine Chicken
30min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h