Dispositivos e acessórios
Taiwanese three cup chicken
Preparação 5min
Total 20min
4 portion
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger thinly sliced10 g
-
fresh chillies deseeded and cut into pieces10 g
-
sesame oil, toasted10 g
-
chicken legs, skin on, bone in cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
dark soy sauce15 g
-
rock sugar15 g
-
light soy sauce30 g
-
fresh basil leaves only1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
42 g
Energia
1382 kJ /
330 kcal
Gordura
15 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Favourites
28 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Mapo tofu
15min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Ginger sesame oil chicken
25min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Rice Wine Chicken
30min
Ginger Sesame Oil Chicken
25min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min