![Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FB8414EC-8898-4E9B-97DD-F070A4295662/Derivates/13e80b6b-19a5-4e9a-8de9-9eb9d64ce35f.jpg)
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Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
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Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 450 g carrots, 150 g cut into slices (approx. |5 mm) and 300 g cut into chunks
- 200 g broccoli florets
- 4 fresh salmon fillets (150-180 g each)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 4 tsp tikka paste
- 50 g red lentils
- ½ lemon, zest only
- 2 cm fresh ginger, sliced
- 100 g onions, cut into quarters
- 1 garlic clove
-
50
g butter, cut in pieces
ou 50 g olive oil - 700 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 sprigs fresh coriander, plus some extra leaves to garnish
- 100 g milk
- 4 tsp cream, to garnish (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2360 kJ / 564 kcal
- Proteína
- 39.4 g
- Hidratos de carbono
- 23 g
- Gordura
- 35 g
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