Dispositivos e acessórios
Chicken with Peppers
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil40 g
-
onions cut in halves, sliced (5 mm)100 g
-
chicken breast cut in pieces (2 cm)500 g
-
mixed peppers cut in pieces (2 cm)400 g
-
water plus extra for cooking rice200 g
-
tomatoes cut in pieces200 g
-
paprika, hot1 tsp
-
paprika, sweet½ tsp
-
basil, dried1 tsp
-
oregano, dried1 tsp
-
salt plus extra for cooking rice1 tsp
-
ground pepper¼ tsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste1 tsp
-
20 g tomato puréeTurkish red pepper paste mild (Biber salçası)20 g
-
rice250 g
-
water
-
salt
-
cornstarch20 g
-
water1 - 2 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
36 g
Energia
2101 kJ /
502 kcal
Gordura
12 g
Fibra
5.6 g
Hidratos de carbono
59 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Greek Style Pork Stew
30min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40min
Spaghetti carbonara
40min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min
Potato cakes
45min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25min