Dispositivos e acessórios
Za'atar pesto
Preparação 5min
Total 5min
300 g
Ingredientes
-
olive oil plus extra for topping130 g
-
blanched almonds toasted150 g
-
garlic cloves1 - 2
-
fresh za’atar leaves washed and dried40 g
-
parsley leaves only, washed and dried5 sprigs
-
salt1 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 300 g
Proteína
36.4 g
Energia
9021 kJ /
2156 kcal
Gordura
217.6 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8h 30min
Vegan Aioli Sauce
10min
Aquafaba meringue kisses
2h 30min
Vegan Butter
2h
Vegan Pepperoni
5h 10min
Bananas with coconut cinnamon sauce
30min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3h
Tahini dip (tarator)
5min
Crêpes with herbs
1h
Tarator (tahini dip)
5min