Dispositivos e acessórios
Za'atar pesto
Preparação 5min
Total 5min
300 g
Ingredientes
-
olive oil plus extra for topping130 g
-
blanched almonds toasted150 g
-
garlic cloves1 - 2
-
fresh za’atar leaves washed and dried40 g
-
parsley leaves only, washed and dried5 sprigs
-
salt1 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 300 g
Proteína
36.4 g
Energia
9021 kJ /
2156 kcal
Gordura
217.6 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Taste of Arabia
92 Receitas
Suíça
Suíça
The Basic Cookbook
151 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Basil Peach Sorbet
10min
'Qamar el-din' juice
5min
Mint lemonade
5min
Umali
1h 25min
Date and pistachio truffles (bethith)
30min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Muhamara dip
5min
Freekeh pilaf with broad beans
1h
Koshari stew
45min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Middle eastern stuffed chicken
2h 25min
Creamy Moroccan bean soup
35min