Dispositivos e acessórios
Butternut Squash and Apple Soup
Preparação 5min
Total 30min
8 portions
Ingredientes
-
onion quartered (approx. ½ onion)4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
butternut squash stem removed, cut into pieces (1 in.) (approx. 1 sm. squash) (see Tip)24 oz
-
green apples quartered (approx. 2 med. apples)12 oz
-
carrots cut into pieces (2 in.) (approx. 1 carrot)2 oz
-
celery cut into pieces (2 in.) (approx. 1 stalk)2 oz
-
water24 oz
-
2 vegetable stock cubesvegetable stock paste1 ½ heaping tbsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
heavy whipping cream (optional)2 oz
-
ground black pepper½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2 g
Energia
548 kJ /
131 kcal
Gordura
7 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Veggie Table
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Apple Sauce
20 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Vegetable Soup
35 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Leek and Potato Soup
40 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 h 5 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min