
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 oz onion quartered (approx. ½ onion)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 24 oz butternut squash stem removed, cut into pieces (1 in.) (approx. 1 sm. squash) (see Tip)
- 12 oz green apples quartered (approx. 2 med. apples)
- 2 oz carrots cut into pieces (2 in.) (approx. 1 carrot)
- 2 oz celery cut into pieces (2 in.) (approx. 1 stalk)
- 24 oz water
-
1 ½
heaping tbsp vegetable stock paste
ou 2 vegetable stock cubes - ½ tsp ground ginger
- ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp ground cumin
- 2 oz heavy whipping cream (optional)
- ½ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 131 kcal / 548 kJ
- Proteína
- 2 g
- Gordura
- 7 g
- Hidratos de carbono
- 19 g
- Fibra
- 3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Leek and Potato Soup
40min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Tomato Basil Soup
40min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Creamy Tomato Soup
30min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Turkey Chili
45min
Pea Soup
30min
Cream of Asparagus Soup
15min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Split Pea Soup
1h 25min
Carrot Ginger Soup
20min