Dispositivos e acessórios
Chocolate and Sesame Ganache
Preparação 30min
Total 13h
12 portions
Ingredientes
Chocolate and Sesame Ganache
-
dark chocolate (64%), small pieces or callets200 g
-
milk chocolate small pieces or callets200 g
-
double cream375 g
-
cocoa powder½ tsp
-
liquid glucose50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
sesame oil50 g
-
vegetable oil25 g
-
egg yolks from medium eggs3
Ginger Ice Cream
-
whole milk750 g
-
double cream250 g
-
liquid glucose75 g
-
trimoline40 g
-
milk powder30 g
-
fresh root ginger grated50 g
-
egg yolks200 g
-
caster sugar100 g
-
stem ginger in syrup syrup only20 g
-
stem ginger chopped in small pieces50 g
Pear Purée
-
pears medium, peeled, cored (approx. 300 g)3
-
unsalted butter diced30 g
-
caster sugar50 g
-
lemon juice only½
Garnish
-
pears medium, peeled, sliced (1 mm) then cut in 2 cm discs4
-
halved walnuts for grating over plates16
-
coriander cress for garnishing
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
206.3 mg
Proteína
11 g
Energia
3232 kJ /
772.5 kcal
Gordura
51.6 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
24.8 g
Hidratos de carbono
70 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vanilla Custard
15 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Custard
15 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Choux Pastry
2 godz.
Whipped Cream
10 min
Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet
4 godz. 30 min
Mayonnaise
5 min
Hollandaise Sauce
15 min
Crêpes Suzette
35 min