Dispositivos e acessórios
Polenta Cake
Preparação 5min
Total 1h
10 slices
Ingredientes
-
170 g margarine, plus extra for greasingsalted butter soft, plus extra for greasing170 g
-
caster sugar120 g
-
large eggs3
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
lemon finely grated zest and 10 g juice1
-
strong white bread flour plus extra for dusting40 g
-
polenta120 g
-
pine nuts plus extra for sprinkling80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6.4 g
Energia
1280 kJ /
306 kcal
Gordura
20 g
Hidratos de carbono
24.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Modern Vegetarian
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Minestrone
45min
Apple Cake
1h
Chickpea Gratin
1h
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1h 5min
Pea and Courgette Tarts
1h
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20min
Poppy Seed and Orange Cake
1h 30min
Vegetable Cheese Muffins
35min
Fennel Risotto
35min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Carrot Cake
2h 30min