Chicken Stock Paste
TM6 TM5 TM31

Chicken Stock Paste

4.8 (46 avaliações )

Ingredientes

  • 300 g chicken meat, boneless and skinless, sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
  • 200 g mixed vegetables, white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
  • 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
  • 150 g coarse sea salt (see tip)
  • 100 g white wine
  • 1 dried bay leaf
  • 1 clove
  • 5 coriander seeds

Nutrição
por 20 g
Energia
131.9 kJ / 31.5 kcal
Proteína
3.8 g
Hidratos de carbono
2 g
Gordura
0.6 g
Gordura saturada
0.1 g
Fibra
0.9 g
Sódio
2935.9 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas