![Chicken Stock Paste Chicken Stock Paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4B75EE63-066F-4EBA-BE05-F2E4CD9155D7/Derivates/E89C68BE-3B4E-4CDE-9C5A-04FFD97D20E9.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 300 g chicken meat, boneless and skinless, sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
- 200 g mixed vegetables, white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
- 150 g coarse sea salt (see tip)
- 100 g white wine
- 1 dried bay leaf
- 1 clove
- 5 coriander seeds
- Nutrição
- por 20 g
- Energia
- 131.9 kJ / 31.5 kcal
- Proteína
- 3.8 g
- Hidratos de carbono
- 2 g
- Gordura
- 0.6 g
- Gordura saturada
- 0.1 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sódio
- 2935.9 mg
Receitas alternativas
Strawberry Jam
55 Min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 Std. 25 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20 min
Chicken stock paste
45min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Meat Stock Paste
45min
Vegetable Stock Paste
50 Min
Milk Bread
2h 20 min
Vanilla Ice Cream
12sa
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Classic Egg and Cress Sandwiches
35min
Sandwich Bread
3h