Pasta Salad with Trout and Vegetables
TM6 TM5 TM31

Pasta Salad with Trout and Vegetables

4.5 (2 avaliações )

Ingredientes

  • 1000 g water
  • 200 g white wine
  • 100 g orange juice, freshly squeezed
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 400 g fresh trout fillets, skinless
    ou fresh salmon fillets, skinless
  • 200 g frozen green peas
  • 240 g short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time
  • 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus 30 g
  • 1 garlic clove
  • 30 g salted capers, rinsed
  • 80 g pitted black olives
  • 350 g cherry tomatoes, halved or quartered
  • 1 pinch ground black pepper (opcional)
  • 10 g lemon juice (opcional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
1497 kJ / 357 kcal
Proteína
21 g
Hidratos de carbono
35 g
Gordura
14 g
Fibra
5.8 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas