Dispositivos e acessórios
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
leeks sliced (1 cm)150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
pancetta diced100 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cod fillets, skinless skinless and boneless, cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
32.4 g
Energia
1636 kJ /
391 kcal
Gordura
18.4 g
Fibra
3.2 g
Hidratos de carbono
25.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
SEAFOOD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Creamy mustard chicken stew
40min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Garlic Turkey Stew
45min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min