Dispositivos e acessórios
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
Preparação 25min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
4 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)turbot fillets (120-200 g each)4
-
lemons zest and juice1 - 2
-
mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
lemon juice50 g
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
30 g
Energia
1693 kJ /
404 kcal
Gordura
23 g
Fibra
2.3 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook 2018
174 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Ginger and Lime Fizzy Refresher
24h 30min
Meat Stock Paste
45min
Chopped Vegetable Salad
10min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Cream cheese spread with radishes
5min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Veal Pilaf
1h 25min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Beef Goulash
2h 45min
Cod with Citrus Butter
50min