Dispositivos e acessórios
Falafel
Preparação 30min
Total 25h 30min
35 portions
Ingredientes
-
dried fava beans (broad beans) (see Tips)270 g
-
dried chickpeas90 g
-
water for soaking
-
garlic cloves8
-
brown onion cut into quarters300 g
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour2 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
baking powder3 tsp
-
sunflower oil for frying (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
198.1 mg
Proteína
2.1 g
Energia
504.4 kJ /
120.1 kcal
Gordura
10.2 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
4.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Authentic Lebanese
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lamb Kibbeh
1h 30min
Falafel
24h
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Chicken moghrabieh
25h 15min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min
Tahini dip (tarator)
5min
Hummus
5min
Falafel
1h 25min
Baba ghanoush
1h
Tarator (tahini dip)
5min
Traditional hommus
25h 5min