Dispositivos e acessórios
Falafel
Preparação 30min
Total 25h 30min
35 portions
Ingredientes
-
dried fava beans (broad beans) (see Tips)270 g
-
dried chickpeas90 g
-
water for soaking
-
garlic cloves8
-
brown onion cut into quarters300 g
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour2 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
baking powder3 tsp
-
sunflower oil for frying (see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
198.1 mg
Proteína
2.1 g
Energia
504.4 kJ /
120.1 kcal
Gordura
10.2 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
4.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Authentic Lebanese
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Falafel
1h 25min
Palak paneer
1h 15min
Baba ghanoush
1h
Lentil curry (dahl)
30min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Baba ghanoush
1h
Amritsari dal
26h
Tarator (tahini dip)
5min
Traditional hommus
25h 5min
Falafel with beetroot hommus
20min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min