Dispositivos e acessórios
Fatayer with cheese and mint
Preparação 20min
Total 2h 15min
12 portions
Ingredientes
Dough
-
full cream milk250 g
-
olive oil80 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour plus extra for dusting350 g
-
sugar2 tsp
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint leaves only6 - 8 sprigs
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
cream cheese160 g
-
nigella seeds3 tsp
-
plain flour for dusting
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Proteína
8.6 g
Energia
1125.8 kJ /
268 kcal
Gordura
14.9 g
Fibra
1.4 g
Hidratos de carbono
24.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Moroccan street food
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Toum
15min
Nankhatai (Cardamom biscuits)
35min
Three cheese pides
1h 40min
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Semolina pancakes (Beghrir)
1h
Triple layer bundt cake
1h 30min
Umali
1h 25min
Spiced lamb flatbread
2h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Kheer
2h
Parathas
1h 30min
Cranberry pistachio spiced muffins
50min