![Cold cut pork sausage Cold cut pork sausage](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/24B1AB9A-1DDE-4D0E-B0FC-41C39BA08AAE/Derivates/4D0B91C5-E3CE-4562-B21D-BFA59BF37BC1.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- 500 g pork loin, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 200 g speck, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp yellow mustard seeds
- 1 - 3 tbsp dried mixed herbs, to coat
- 700 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 375.6 kJ / 89.4 kcal
- Proteína
- 15.4 g
- Hidratos de carbono
- 0.8 g
- Gordura
- 2.4 g
- Gordura saturada
- 0.8 g
- Fibra
- 1.8 g
- Sódio
- 511.5 mg
Receitas alternativas
Brazilian cheese puffs
20 Min
Chicken stock paste
45 Min
Meat stock paste
45 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20 min.
Sous-vide Honeyed Figs
1 Std.
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Brioche fruit tarts
4 Std.
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 Std. 20 Min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 Min