Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- 500 g pork loin, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 200 g speck, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp yellow mustard seeds
- 1 - 3 tbsp dried mixed herbs, to coat
- 700 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 375.6 kJ / 89.4 kcal
- Proteína
- 15.4 g
- Hidratos de carbono
- 0.8 g
- Gordura
- 2.4 g
- Gordura saturada
- 0.8 g
- Fibra
- 1.8 g
- Sódio
- 511.5 mg
Receitas alternativas
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1h 45min
Granini slice
2h 15 min.
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 Std. 25 Min
Chicken pastilla
1 Std. 10 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Zucchini lasagne
1h 30min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45min