![Brioche slice with crumble Brioche slice with crumble](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5C86EF1C-F446-418F-AC94-509F917AFC54/Derivates/EB7051A0-C408-4120-9883-3363AFF6A059.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Crumble
- 70 g plain flour
- 50 g white sugar
- 2 tsp vanilla sugar
- 50 g unsalted butter
Dough
- 220 g full cream milk
- 40 g fresh yeast, or 3 tsp dried instant yeast
- 100 g white sugar
- 1 tsp vanilla sugar
- 500 g plain flour
- 100 g unsalted butter, cut into cubes, plus extra for greasing
- 2 eggs
- ½ tsp sea salt
- 250 - 300 g seasonal fruit (e.g. blueberries, strawberries, rhubarb), cut into pieces, or jam
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 849.5 kJ / 202.3 kcal
- Proteína
- 3.6 g
- Hidratos de carbono
- 33.2 g
- Gordura
- 6.2 g
- Gordura saturada
- 3.8 g
- Fibra
- 1.1 g
- Sódio
- 60.3 mg
Receitas alternativas
Raspberry cloud
12h 5 min
Sticky buns with brown sugar glaze
2h 30 min
Black forest cake
5h
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1 Std. 5 Min
Yoyo slice
2h 30 min
Triple layer bundt cake
1 godz. 30 min
Scroll bundt cake
2h 40min
Peach and plum upside-down cake
50min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 Std. 25 Min
Polish doughnuts
2h 30 min
Sultana, apple and custard pastries
2h 40min
Simple chocolate hazelnut cake
1h 15min