Dispositivos e acessórios
Brioche slice with crumble
Preparação 20min
Total 2h
24 portions
Ingredientes
Crumble
-
plain flour70 g
-
white sugar50 g
-
vanilla sugar2 tsp
-
unsalted butter50 g
Dough
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
plain flour500 g
-
unsalted butter cut into cubes, plus extra for greasing100 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
seasonal fruit (e.g. blueberries, strawberries, rhubarb), cut into pieces, or jam250 - 300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
60.3 mg
Proteína
3.6 g
Energia
849.5 kJ /
202.3 kcal
Gordura
6.2 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
33.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Polish cuisine: Desserts
6 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Bun kebab
1h 45min
Ginger bundt cake
1h
Chocolate sourdough pudding
1h 30min
Peanut Butter and Jam Milk Rolls
3h 20min
Butterscotch Pudding
35min
Steamed lemon cake
2h 20min
Quark and herb spread
5min
Banana sorbet
5min
DIY fruit dippers
35min
Vegan Vanilla Frosting
5min
Jaffa madeleines
30min
Apricot Danish slice
40min