Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 whole squid (approx. 250 g and 25 cm long each), cleaned and gutted, all edible parts reserved (see tip)
- 20 g stale bread, torn in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 g dry white wine
- 2 pinches ground white pepper
- 2 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder - 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 75 g double cream
- 2 pinches saffron threads, plus extra for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 881 kJ / 211 kcal
- Proteína
- 10 g
- Hidratos de carbono
- 5 g
- Gordura
- 16 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Fibra
- 0.2 g
- Sódio
- 169 mg
Receitas alternativas
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
Nenhuma avaliação
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1h 45min
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30min