Dispositivos e acessórios
Mushroom and Artichoke Dip
Preparação 10min
Total 25min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)8 oz
-
olive oil1 tbsp
-
shallots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves1 oz
-
canned artichoke hearts drained well14 oz
-
cream cheese diced (1 in.) room temperature8 oz
-
mayonnaise2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
975 kJ /
233 kcal
Gordura
19 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas Dinner
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Holidays at Home
28 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Crab Cakes
1h 35min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Baked Crab Dip
15min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Southwest Quinoa
40min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
5h 30min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Margarita with Citrus Dust
30min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Tortilla Soup
25min