Dispositivos e acessórios
Mushroom and Artichoke Dip
Preparação 10min
Total 25min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
cremini mushrooms sliced (¼ in.)8 oz
-
olive oil1 tbsp
-
shallots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves1 oz
-
canned artichoke hearts drained well14 oz
-
cream cheese diced (1 in.) room temperature8 oz
-
mayonnaise2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
975 kJ /
233 kcal
Gordura
19 g
Fibra
5 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas Dinner
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Holidays at Home
28 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Caesar Salad
30min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Game Day Guacamole
1h
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Baked Crab Dip
15min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1h 10min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Spinach and Artichoke Dip
20min