Dispositivos e acessórios
Rustic Potatoes with Chorizo
Preparação 10min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
5 oz Monterey Jack cheese, cubed (½ in.), dividedPepper Jack cheese cubed (½ in.), divided5 oz
-
white onion quartered3 oz
-
fresh jalapeño chili (approx. 3 chilies) halved, de-seeded optional, plus extra to garnish1 - 2 oz
-
chorizo cut into pieces (¼ in.)12 oz
-
red potatoes cut into pieces (½ in.)32 - 33 oz
-
water15 oz
-
unsalted butter cubed (½ in.)2 oz
-
whole milk1 oz
-
green onions cut on the bias (¼ in.), divided2 ½ oz
-
salt to taste1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
16 g
Energia
1615 kJ /
386 kcal
Gordura
27 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Potatoes with Chorizo
1h 25min
Cacio e Pepe
30min
Chicken Tetrazzini
40min
Spaghetti Muffins
55min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Meat and Rice Casserole
1h 15min
Beef Chili with Lemon Feta
30min
Beef Stroganoff
1h
Mexican Lasagna
1h 20min
Chicken Tacos
1h 10min
Corn and Bacon Chowder
1h 15min