Dispositivos e acessórios
Asparagus and Mango Salad
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
fine sea salt plus ½ tsp1 Tbsp
-
asparagus lower stems peeled800 g
-
fresh chilli halved, deseeded1
-
red onions quartered100 g
-
sunflower oil30 g
-
white wine vinegar20 g
-
lime juice20 g
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ripe mangoes cut in pieces (3 cm)500 g
-
curly endive cut in pieces (5 cm)100 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
160 g smoked turkey breast, sliced (5 mm)smoked goose breast, skin on sliced (5 mm)160 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
16 g
Energia
1332 kJ /
318 kcal
Gordura
17 g
Fibra
5.6 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Easter Menu
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Veggie 'Burritos'
20min
Fish and Herb Parcel
35min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Margarita
10min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Squash and Broccoli Salad
35min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50min
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min