Dispositivos e acessórios
Baked Spinach and Feta Mushrooms
Preparação 15min
Total 35min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese (opcional) rind removed and cut in pieces (3 cm)50 g
-
stale white bread torn in pieces2 slices
-
fresh spinach leaves200 g
-
lemon thin peelings of skin only (2 pieces, 1 cm x 5 cm)1
-
onions quartered120 g
-
smoked lean bacon cut in pieces140 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
feta cheese cut in pieces (1 cm)180 g
-
toasted pine nuts2 Tbsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh portobello mushrooms wiped clean and stalks removed6 - 8
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12 g
Energia
953 kJ /
227 kcal
Gordura
17 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
5.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Weekend Brunch
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Dill Stuffed Peppers
5min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1h 40min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1h 15min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1h
Bolivian Rice Pilaf
45min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Pears, Cheese and Honey
15min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min