Dispositivos e acessórios
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
Preparação 20min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
Dough
-
water270 g
-
sugar1 tsp
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 heaped tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
spelt flour500 g
-
fine sea salt2 tsp
Topping
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)100 g
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
kale shredded, thick stalks removed150 g
-
medium eggs4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1437 mg
Proteína
36.8 g
Energia
3366.7 kJ /
804.7 kcal
Gordura
34.7 g
Fibra
15.1 g
Gordura saturada
11.7 g
Hidratos de carbono
94.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Christmas Gingerbread (Poland)
1h 25min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35min
Roast Carrot Butter
1h
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2h
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2h
Beetroot and Kale Pizza
2h
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Chocolate Quinoa Porridge
25min
Raspberry and Pistachio Muffins
55min
Sweet Potato Brownies
8h 55min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min
Porridge with Almond Milk and Chia Seeds
20min