Dispositivos e acessórios
Vegan Gravy
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
red onion (approx. 100 g), quartered1
-
chestnut mushrooms halved200 g
-
carrot cut in pieces80 g
-
celery cut in pieces90 g
-
sunflower oil20 g
-
vegan margarine15 g
-
fine sea salt½ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
brown sugar2 tsp
-
plain flour1 tsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
water350 g
-
red wine vegan80 g
-
dark soy sauce vegan20 g
-
red wine vinegar vegan10 g
-
mustard½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2 g
Energia
387 kJ /
92 kcal
Gordura
6 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Coconut Dhal
20min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Vegetable Curry with Rice
50min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Butternut Squash Masala Dosa
11h 30min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Vegetarian Chilli
35min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min