Dispositivos e acessórios
Vegan Gravy
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
garlic clove1
-
red onion (approx. 100 g), quartered1
-
chestnut mushrooms halved200 g
-
carrot cut in pieces80 g
-
celery cut in pieces90 g
-
sunflower oil20 g
-
vegan margarine15 g
-
fine sea salt½ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
brown sugar2 tsp
-
plain flour1 tsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
water350 g
-
red wine vegan80 g
-
dark soy sauce vegan20 g
-
red wine vinegar vegan10 g
-
mustard½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2 g
Energia
387 kJ /
92 kcal
Gordura
6 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Coconut Dhal
20min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Seitan
40min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20min
Vegan Mozzarella
8h 50min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Vegetarian Chilli
35min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Tempeh Bolognaise
30min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min