
Dispositivos e acessórios
Aloo Beetroot Tikki
Preparação 20min
Total 1h
10 pieces
Ingredientes
-
water1000 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)350 g
-
onions quartered70 g
-
vegetable oil plus extra for frying15 g
-
fresh green chilli halved, deseeded1
-
cooked beetroot quartered100 g
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour for dusting1 Tbsp
Nutrição por 1 piece
Energia
56 kcal /
234 kJ
Proteína
1.25 g
Gordura
1.79 g
Hidratos de carbono
8.69 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

A Taste of India
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda