Dispositivos e acessórios
Snapper with Spiced Oil
Preparação 15min
Total 25min
2 portions
Ingredientes
-
red snapper, gutted, cleaned whole, (approx. 18 oz), (see Tip)1
-
extra virgin olive oil plus extra, to brush2 ½ oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh ginger sliced (½ in.)1 oz
-
fresh red chili deseeded1
-
garlic cloves3
-
shallots halved2
-
fresh parsley, leaves only½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
184.4 mg
Proteína
56.5 g
Energia
2710.9 kJ /
647.9 kcal
Gordura
38.9 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
16.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Toasted Coconut Coffee
10min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Nenhuma avaliação
Roasted Chicken with Vegetables
Nenhuma avaliação
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5min
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45min
Winter Citrus and Beet Salad
20min
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Carnitas
50min
Cashew Vanilla Coffee
10min
Sweet Apple Dip
10min
Sparkling Lavender Lemonade
1h 10min
Southern Banana Pudding
4h 45min