Dispositivos e acessórios
Quatre quarts cake (four fourths cake)
Preparação 15min
Total 1h
12 portions
Ingredientes
-
unsalted butter cut into cubes (4-5 cm), plus extra for greasing250 g
-
raw sugar250 g
-
self-raising flour250 g
-
eggs4
-
baking powder1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
197.6 mg
Proteína
4.3 g
Energia
1408.8 kJ /
335.4 kcal
Gordura
19.8 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
12.1 g
Hidratos de carbono
36.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Virgin Chai Vanilla Cocktail
Pas d’évaluation
Strawberry and rose water macarons
2h 50min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Chicken moghrabieh
1h 25min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
Meat Loaf
1h 20min
Pear and blue cheese risotto
30min
Fish balls with yoghurt sauce
1h 50min
Strawberry champagne cake
3h 10min
Granini slice
2h 15min
Spaetzle
35min
Far Breton with prunes
2h