Dispositivos e acessórios
Tapenade
Preparação 5min
Total 10min
280 g
Ingredientes
-
garlic clove1
-
fresh oregano leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
pitted Kalamata olives300 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil for covering tapenade20 - 30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 50 gram
Sódio
816 mg
Proteína
1.2 g
Energia
675 kJ /
160.5 kcal
Gordura
16.3 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
1.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Smoked salmon mousse
5 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Salsa Verde
10 Min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Tzatziki
15 Min
Tahini dip (tarator)
5 Min
Olive oil, garlic and almond soup
5 Min
Taramasalata
15 Min
Pistachio Pesto
10 Min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Baked artichoke dip
35 Min