Dispositivos e acessórios
Tapenade
Preparação 5min
Total 10min
280 g
Ingredientes
-
garlic clove1
-
fresh oregano leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
pitted Kalamata olives300 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil for covering tapenade20 - 30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 50 gram
Sódio
816 mg
Proteína
1.2 g
Energia
675 kJ /
160.5 kcal
Gordura
16.3 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
1.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Caesar salad dressing
10min
Traditional hommus
25h 5min
Baba ghanoush
1h
Mushroom pâté
1h 15min
Raw cauliflower tabouli
30min
Romesco dip
10min
Baba ghanoush
1h
Hommus
15min
Veal in tuna sauce
13h
Milanese risotto
25min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min