Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry
- 380 g plain flour, plus extra to dust
- 170 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 100 g chilled water
Pork filling
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 900 g pork meat, sinew free, cut into cubes (2 cm), partially frozen
- 2 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 20 g brandy
- 100 g button mushrooms, sliced
- 20 g shelled pistachios (optional)
Assembly
- butter, to grease
- 300 g rindless bacon rashers (see Tips)
- 1 egg, lightly beaten
Jelly
- 6 titanium strength gelatine leaves
- 200 g Madeira wine (see Tips)
- 130 g water
- 30 g pure maple syrup
- 1 tsp white wine vinegar
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1879.9 kJ / 447.6 kcal
- Proteína
- 32.9 g
- Hidratos de carbono
- 33.8 g
- Gordura
- 20 g
- Gordura saturada
- 10.9 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sódio
- 1091.1 mg
Receitas alternativas
Fig and walnut ice cream
8 godz. 40 min
Milanese risotto
25 Min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 Std. 10 Min
Boba Cheesecake
6h 45min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 Std. 30 Min
Sabayon
15 Min
Floating islands
40 min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 godz. 5 min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55 Min
Boeuf bourguignon
1h 30min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2h