![Pâté en croûte Pâté en croûte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9af3ea706401898a179e62d115cb0ec2/Derivates/0ed61ace3e0ff2abc30ee056dd92de66ba9f54c8.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pastry
- 380 g plain flour, plus extra to dust
- 170 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 100 g chilled water
Pork filling
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 900 g pork meat, sinew free, cut into cubes (2 cm), partially frozen
- 2 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 20 g brandy
- 100 g button mushrooms, sliced
- 20 g shelled pistachios (optional)
Assembly
- butter, to grease
- 300 g rindless bacon rashers (see Tips)
- 1 egg, lightly beaten
Jelly
- 6 titanium strength gelatine leaves
- 200 g Madeira wine (see Tips)
- 130 g water
- 30 g pure maple syrup
- 1 tsp white wine vinegar
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1879.9 kJ / 447.6 kcal
- Proteína
- 32.9 g
- Hidratos de carbono
- 33.8 g
- Gordura
- 20 g
- Gordura saturada
- 10.9 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sódio
- 1091.1 mg
Receitas alternativas
Raspberry mini clafoutis
30 min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Nenhuma avaliação
Salt-free arrabbiata sauce
Nenhuma avaliação
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Spicy pineapple vinaigrette
Nenhuma avaliação
Haupia Pie
3 Std.
Brandy butter
10min
Quick herb paste
10min
Walnut and blue cheese shortbread
1 Std. 20 Min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35 min
Peach and cardamom pie
1h 35 min
Croissants
16h