Dispositivos e acessórios
Grand Marnier® soufflé
Preparação 10min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
butter for greasing
-
white sugar plus 6 tsp extra for coating70 g
-
full cream milk250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg yolks3
-
gluten free flour mix (see Tips)20 g
-
Grand Marnier®60 g
-
egg whites5
-
pure icing sugar for dusting
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
81.5 mg
Proteína
7 g
Energia
1365.5 kJ /
325 kcal
Gordura
17.6 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
10.6 g
Hidratos de carbono
35.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Crème brûlée
7h
Béarnaise sauce
10min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Vanilla mascarpone parfait
2h 40min
Café de Paris butter
25min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6h 50min
Sunny gazpacho
25min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Almond pastry
25min
Milanese risotto
25min