Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- olive oil spray, for greasing
- 1 brown onion, cut into halves
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, cut into thirds
- 3 slices day old bread, torn into pieces
- 1 tsp nutmeg
- 250 g milk
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 ½ tbsp Worcestershire sauce
- 260 g tomato sauce (see Tip)
- 1 egg
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1000 g beef mince
- 2 - 3 tsp mustard powder, to taste
- 2 tbsp brown sugar
- 1000 g water
- 18 - 20 new baby potatoes (2-3 per serve), washed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1905 kJ / 453.6 kcal
- Proteína
- 46.4 g
- Hidratos de carbono
- 41.7 g
- Gordura
- 10.5 g
- Gordura saturada
- 4.1 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sódio
- 898.2 mg
Receitas alternativas
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Mexican cottage pie
1h 30min
Apricot chicken risotto
30min
Shepherd's pie
55min
Meatballs with tomato sauce
40min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Creamy honey mustard chicken
1h
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15 min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min