Dispositivos e acessórios
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
Preparação 10min
Total 25min
3 portions
Ingredientes
-
cooking oil40 g
-
large prawns unpeeled, deveined (see tip)250 g
-
garlic clove1
-
shallots30 g
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
bird's eye chilli1
-
dried shrimp soaked to soften10 g
-
fresh lemongrass (opcional) white part only, bruised1 stalk
-
curry powder1 tbsp
-
curry leaves1 stalk
-
light soy sauce1 tbsp
-
sugar1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
395 mg
Proteína
18 g
Energia
962 kJ /
230 kcal
Gordura
14 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
High Temp. Asian Cooking
12 Receitas
Internacional
Internacional
Kitchen Meastro
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Tom Yam Mee Hoon
30min
Crispy Ikan Bilis
40min
Masala Squid
25min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Tom Yum Goong
30min
Sweet And Sour Prawns
25min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Nasi Lemak
45min
Thai Steamed Fish With Lime
30min
Chicken Porridge
35min