Dispositivos e acessórios
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
Preparação 20min
Total 2h
8 portions
Ingredientes
Dough
-
water230 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour150 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
sausages uncooked, skinned, cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
ricotta cheese well drained180 g
-
San Marzano tomatoes seeds removed, diced (5 mm)100 g
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
Assembly and Cooking
-
frying oil (e.g. sunflower or vegetable)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
11 g
Energia
1950 kJ /
466 kcal
Gordura
30.5 g
Hidratos de carbono
39.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Gingerbread Chocolate Cake
4 godz. 30 min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50 min
Caesar Salad
30 min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1 godz. 10 min
Coffee Semifreddo
6 godz. 30 min
Tuna and Olive Empanaditas
4 godz. 5 min
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Gozleme
1 godz. 15 min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6 godz.
Grah i Varivah (Bean Soup)
2 godz.
Tarte Bourguignonne
1 godz. 30 min