Versões compatíveis
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Roasted Cauliflower
- 1 cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 pinch fine sea salt, plus 1 tsp for cooking pasta
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water, for cooking pasta
- 300 g dried pasta, orecchiette shape
Brown Butter Sauce
- 150 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 150 g double cream
- 1 tsp garlic powder
- 1 pinch ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2711 kJ / 652 kcal
- Proteína
- 16.7 g
- Hidratos de carbono
- 41 g
- Gordura
- 46 g
Receitas alternativas
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
25min
Avocado Pesto Orecchiette
35 Min
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Sweet Potato and Corn Chowder
45 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min