Versões compatíveis
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Roasted Cauliflower
- 1 cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 pinch fine sea salt, plus 1 tsp for cooking pasta
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water, for cooking pasta
- 300 g dried pasta, orecchiette shape
Brown Butter Sauce
- 150 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 150 g double cream
- 1 tsp garlic powder
- 1 pinch ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2711 kJ / 652 kcal
- Proteína
- 16.7 g
- Hidratos de carbono
- 41 g
- Gordura
- 46 g
Receitas alternativas
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Lentil Moussaka
3h 30min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Sweet Potato and Corn Chowder
45 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h