Dispositivos e acessórios
Avocado Pesto Orecchiette
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
water for cooking pasta
-
orecchiette pasta500 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves plus extra roughly chopped for garnishing20 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chillies halved, deseeded (if desired), to taste1 - 2
-
almonds60 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
avocados ripe, cut in pieces, plus 1 avocado sliced (1 cm) for garnishing2
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
olive oil50 g
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
2627 kJ /
628 kcal
Gordura
33 g
Hidratos de carbono
60 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in Under 45 Minutes
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2h 45min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min