Dispositivos e acessórios
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
Cheddar cheese diced (1-2 cm)100 g
-
fresh coriander (approx. 10 g)
-
aubergines large (approx. 800 g)2
-
olive oil20 g
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves3
-
fresh jalapeño chillies to taste1 - 2
-
water275 g
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
quinoa rinsed120 g
-
tinned kidney beans drained100 g
-
tinned sweetcorn drained100 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
chilli powder½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
13.8 g
Energia
1268 kJ /
303 kcal
Gordura
16.8 g
Hidratos de carbono
24.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Quinoa
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Simply Tex-Mex
12 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Lentil Moussaka
2h 20min
Lentil Moussaka
3h 30min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min