Dispositivos e acessórios
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved90 g
-
olive oil40 g
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)300 g
-
ripe tomatoes diced (2 cm)200 g
-
dry white wine60 g
-
boiling water500 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tomato purée20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
602.2 mg
Proteína
15.2 g
Energia
2384.5 kJ /
569.9 kcal
Gordura
25.1 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
10.8 g
Hidratos de carbono
67.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
7 Days of Healthy Eats
24 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
7 in 7 Challenge
7 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Cookidoo® Served 2022
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Your Cookidoo® 2025: Homemade Hero
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Your First Month Mixing
55 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Pasta alla Nerano
40min
Mushroom Risotto
30min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Asparagus Risotto
45min
Courgette and Feta Risotto
30min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Pea and Mint Risotto
40min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Chilli Con Carne
35min
Sausage and Fennel Orzotto
50min