Dispositivos e acessórios
Roast Carrot Butter
Preparação 5min
Total 1h
400 g
Ingredientes
-
carrots peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
garlic clove1
-
ground cumin2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
tinned cannellini beans rinsed, drained400 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 400 g
Proteína
39 g
Energia
4456 kJ /
1065 kcal
Gordura
25 g
Fibra
48 g
Hidratos de carbono
184 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
POCKET FRIENDLY MEALS
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
POCKET FRIENDLY MEALS
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Courgette and Carrot Loaf
45min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Bolivian Rice Pilaf
45min
Quinoa Salad
35min
Potato Curry
12h 50min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Puy Lentil Dip
45min
Salmon Dill Muffins
45min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Red Pepper Houmous
5min