Dispositivos e acessórios
Popcorn and Buckwheat Bread
Preparação 10min
Total 2h
12 slices
Ingredientes
-
popping corn170 g
-
65 g buckwheat flourbuckwheat grains raw65 g
-
quinoa80 g
-
chia seeds40 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
honey25 g
-
water lukewarm250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
3.8 g
Energia
573 kJ /
137 kcal
Gordura
4.9 g
Hidratos de carbono
19.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Bread
6 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Buckwheat Crispbread
1h 30min
Multiseed Bread
2h
Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers
1h 20min
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1h 30min
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1h 20min
Plant Candy Bar Bites
1h 50min
Spelt and Buckwheat Bread
1h 55min
Almond Milk
6h 10min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h