Dispositivos e acessórios
Curried Squash Galette
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil50 g
-
black mustard seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
Madras curry powder2 tsp
-
butternut squash peeled, sliced (1 cm) (see tip)250 g
-
kabocha squash peeled, sliced (1 cm)250 g
-
red onion cut in wedges (eighths)1
-
coarse sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
wholemeal flour plus extra for dusting190 g
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes115 g
-
ground turmeric½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
water (opcional) ice cold50 - 80 g
-
sour cream250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
627 mg
Proteína
6 g
Energia
1979 kJ /
477 kcal
Gordura
35 g
Gordura saturada
18 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savoury
58 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4 Std. 5 Min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 Std. 40 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 Min
Quick Falafel
30 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min