Dispositivos e acessórios
Kale Meat(less) Balls
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
bread torn in pieces200 g
-
shallots halved2
-
garlic cloves2
-
kale tough stalks removed250 g
-
olive oil50 g
-
ground cumin2 tsp
-
feta cheese crumbled70 g
-
fresh mint leaves only, finely chopped6 stalks
-
medium egg1
-
fine sea salt to taste
-
macadamia oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.2 g
Energia
417.2 kJ /
99.8 kcal
Gordura
6 g
Hidratos de carbono
9.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
POCKET FRIENDLY MEALS
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
POCKET FRIENDLY MEALS
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Chickpea Pancakes
20min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h