Dispositivos e acessórios
Socca with Tuna, Olives and Capers
Preparação 25min
Total 1h 5min
1 portion
Ingredientes
-
chickpea flour120 g
-
water250 g
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
red onion quartered1
-
garlic clove1
-
tomato sliced1
-
tinned tuna in oil drained and flaked100 g
-
pitted black olives1 Tbsp
-
pickled capers drained and rinsed1 Tbsp
-
dried oregano1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves shredded, for garnish2
-
chilli flakes (opcional)1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
55 g
Energia
4753 kJ /
1140 kcal
Gordura
66 g
Hidratos de carbono
73 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dinner For One
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15min
Miso Marinade
10min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1h
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2h 45min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Macadamia and Lime Basil Pesto
25min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1h
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Coconut Creamed Kale
20min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30min