Dispositivos e acessórios
Artisan potato bread
Preparação 10min
Total 2h 5min
12 slices
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (1 cm - see Tips)150 g
-
water plus 2 tablespoons extra135 g
-
buttermilk125 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust500 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
egg1
-
linseeds (flaxseeds) (optional)2 tsp
-
pumpkin seeds (optional)1 tbsp
-
egg yolk to glaze1
-
butter to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
303.8 mg
Proteína
7.1 g
Energia
885.1 kJ /
210.7 kcal
Gordura
5.9 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
31.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cheese and tomato bread
3h 5min
Brioche burger buns
2h 10min
Buttermilk corn cakes
25min
Brioche hot cross buns
2h 30min
Chocolate Babka
3h
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
1h 20min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Almond toffees
1h 45min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Turkish Flatbreads
2h 10min