Dispositivos e acessórios
Artisan potato bread
Preparação 10min
Total 2h 5min
12 slices
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (1 cm - see Tips)150 g
-
water plus 2 tablespoons extra135 g
-
buttermilk125 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust500 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
egg1
-
linseeds (flaxseeds) (optional)2 tsp
-
pumpkin seeds (optional)1 tbsp
-
egg yolk to glaze1
-
butter to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
303.8 mg
Proteína
7.1 g
Energia
885.1 kJ /
210.7 kcal
Gordura
5.9 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
31.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sourdough pizza base
3h 5min
Buttermilk bread
2h
Simple Mixing Bread
3h 20min
Vegetable Stock Paste
Nenhuma avaliação
Sourdough potato bread
5h
Easter Babka
2h 30min
Buttermilk Bread
2h
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Italian butter
10min
Lime sour cream bundt cake
50min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Artisan Bread (Betty) Metric
4h 35min