Dispositivos e acessórios
Floating islands
Preparação 20min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
Créme anglaise
-
full cream milk450 g
-
egg yolks6
-
caster sugar70 g
-
vanilla sugar15 g
Toffee syrup
-
unsalted butter40 g
-
double cream65 g
-
brown sugar50 g
White snow
-
caster sugar30 g
-
egg whites6
-
sea salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts (opcional) crushed, for garnishing or 30 g chocolate chips, for garnishing30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
107 mg
Proteína
8.8 g
Energia
1204.1 kJ /
286.6 kcal
Gordura
17.1 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
26.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
French cuisine: Desserts
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Eggs Benedict and corn muffins
1h 15min
Grilled Fish with Mango Sambal
Nenhuma avaliação
Ukrainian chebureks
1h 35min
Mirror glaze cake
7h 55min
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
2h
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Aioli
10min
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25min
Zingy avocado and lime dip
10min
Gluten free pasta
50min
Pancake and fruit kebabs
1h