Dispositivos e acessórios
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra for greasing20 g
-
asparagus woody ends removed120 g
-
fresh chives (approx. 5 g), cut in lengths (2 cm)1 bunch
-
lemon juice1 Tbsp
-
milk30 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked salmon cut in thin strips80 g
-
water for steaming600 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
18.8 g
Energia
956 kJ /
229 kcal
Gordura
16.6 g
Hidratos de carbono
1.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The British Isles on a Plate
88 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Chicken and Barley Stew
50min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Mediterranean Salad
25min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min