Dispositivos e acessórios
Veal involtini
Preparação 20min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
veal scallopini (see Tips)8 pieces
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh mozzarella cut into 8 sticks (approx. 1 x 5 cm)100 g
-
pancetta8 slices
-
salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
garlic cloves2
-
brown onion cut into quarters150 g
-
olive oil20 g
-
sun-dried tomato pesto (see Tips)50 g
-
tomato passata500 g
-
asparagus trimmed2 bunches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
295.7 mg
Proteína
112.9 g
Energia
3187.5 kJ /
758.9 kcal
Gordura
29.2 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
8.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Ham and zucchini quiche
1h 45min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Beef stroganoff
35min
Cauliflower gratin
1h
Meat stock paste
45min
Veal pizzaiola
40min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Chicken velouté meal
40min
Smoked salmon slice
2h 40min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h