
Dispositivos e acessórios
Mint and peanut chutney
Preparação 10min
Total 35min
1 Total recipe
Ingredientes
-
peanut oil plus extra for storing30 g
-
garlic cloves2
-
black mustard seeds1 tsp
-
tamarind paste (see Tips)70 g
-
water200 g
-
fresh mint leaves only10 sprigs
-
unsalted peanuts140 g
-
fresh coconut flesh (see Tips)60 g
-
fresh tomatoes60 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
sea salt½ tsp
-
brown onion cut into halves½
Nutrição por 1 Total recipe
Energia
1603 kcal /
6735 kJ
Proteína
44.97 g
Gordura
142.34 g
Hidratos de carbono
38.7 g
Fibra
31.11 g
Gordura saturada
39 g
Sódio
1165.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia