Dispositivos e acessórios
Dave Barbaro's spiced pork sausages
Preparação 30min
Total 40min
20 pieces
Ingredientes
-
sea salt30 g
-
paprika10 g
-
dried chilli flakes10 g
-
red wine80 g
-
fennel seeds½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1750 g
-
pork fat (see Tips)300 g
-
sausage casings (see Tips)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
646 mg
Proteína
16.6 g
Energia
1288.9 kJ /
308.1 kcal
Gordura
25.8 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
0.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Homemade sausages
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Madurese chicken satay
1h 30min
Pita Bread
2h
Indonesian white spice paste
35min
Stir-fry Chayote
25min
Squid ink pasta
1h
Almond milk powder
30min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1h 35min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2h
Brioche burger buns
2h 10min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13h 15min
Italian sausages
40min
Pizza in Bianco
1h 20min