Dispositivos e acessórios
Dave Barbaro's spiced pork sausages
Preparação 30min
Total 40min
20 pieces
Ingredientes
-
sea salt30 g
-
paprika10 g
-
dried chilli flakes10 g
-
red wine80 g
-
fennel seeds½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
boneless pork shoulder skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen1750 g
-
pork fat (see Tips)300 g
-
sausage casings (see Tips)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
646 mg
Proteína
16.6 g
Energia
1288.9 kJ /
308.1 kcal
Gordura
25.8 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
8.8 g
Hidratos de carbono
0.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Homemade sausages
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Grilled scallops with chilli jam
25min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13h 15min
Cheesy pull-apart garlic bread
1h
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Sautéed prawns
15min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Browned eschalots (250-350 g)
25min
Marinated feta cheese
170h