![Dave Barbaro's spiced pork sausages Dave Barbaro's spiced pork sausages](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/910f66781dedc33799c2faf15f68b5e8/Derivates/4ae3fe593cb4b333377cf6e949cd935fdac76349.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g sea salt
- 10 g paprika
- 10 g dried chilli flakes
- 80 g red wine
- ½ tsp fennel seeds
- ½ tsp ground black pepper
- 1750 g boneless pork shoulder, skin removed but fat retained, cut into pieces (3 cm), partially frozen
- 300 g pork fat (see Tips)
- sausage casings (see Tips)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1288.9 kJ / 308.1 kcal
- Proteína
- 16.6 g
- Hidratos de carbono
- 0.7 g
- Gordura
- 25.8 g
- Gordura saturada
- 8.8 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sódio
- 646 mg
Receitas alternativas
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Hot Cross Buns
1 Std. 55 Min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 Std.
Vegetable trimming stock
2 Std.
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 Std. 25 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2h 10min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 min
Scotch eggs
50 min
Crispy Roast Pork Belly
4h 25min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1h 25min